文献
J-GLOBAL ID:201802219779328206
整理番号:18A0926289
トリグリセリドと電子鼻の変化によるオレオレジンSAGE(Salvia officinalis L.)とアスコルビン酸アスコルビルで安定化したひまわり油とフライドポテトチップにおける熱酸化性酸敗の評価【JST・京大機械翻訳】
Assessment of thermo-oxidative rancidity in sunflower oil and fried potato chips stabilised with oleoresin sage (Salvia officinalis L.) and ascorbyl palmitate by altered triglycerides and electronic nose
著者 (3件):
Sehwag Sneha
(Agricultural & Food Engineering Department, Indian Institute of Technology, Kharagpur, 721302, West Bengal, India)
,
Upadhyay Rohit
(Agricultural & Food Engineering Department, Indian Institute of Technology, Kharagpur, 721302, West Bengal, India)
,
Mishra Hari N.
(Agricultural & Food Engineering Department, Indian Institute of Technology, Kharagpur, 721302, West Bengal, India)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
53
号:
5
ページ:
1211-1218
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)