文献
J-GLOBAL ID:201802220416133402
整理番号:18A0721466
噴霧乾燥によるルテインのマイクロカプセル化:機能性成分としての使用を促進するための特性化と安定性分析【JST・京大機械翻訳】
Microencapsulation of lutein by spray-drying: Characterization and stability analyses to promote its use as a functional ingredient
著者 (6件):
Alvarez-Henao Maria Victoria
(Faculty of Engineering, Corporacion Universitaria Lasallista, Caldas, Antioquia, Colombia)
,
Saavedra Nataly
(Faculty of Engineering, Corporacion Universitaria Lasallista, Caldas, Antioquia, Colombia)
,
Medina Sonia
(Faculty of Engineering, Corporacion Universitaria Lasallista, Caldas, Antioquia, Colombia)
,
Jimenez Cartagena Claudio
(Faculty of Engineering, Corporacion Universitaria Lasallista, Caldas, Antioquia, Colombia)
,
Alzate Luz Maria
(Faculty of Engineering, Corporacion Universitaria Lasallista, Caldas, Antioquia, Colombia)
,
Londono-Londono Julian
(Faculty of Engineering, Corporacion Universitaria Lasallista, Caldas, Antioquia, Colombia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
256
ページ:
181-187
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)