文献
J-GLOBAL ID:201802220677054022
整理番号:18A0853902
消化管ジュースにおけるプロバイオティックLactobacillus spp.の生存に及ぼすペクチンの影響はそれらの構造と物理的性質に関連する【JST・京大機械翻訳】
The effect of pectins on survival of probiotic Lactobacillus spp. in gastrointestinal juices is related to their structure and physical properties
著者 (5件):
Larsen Nadja
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958, Frederiksberg, Denmark)
,
Cahu Thiago Barbosa
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958, Frederiksberg, Denmark)
,
Isay Saad Susana Marta
(Department of Biochemical and Pharmaceutical Technology, School of Pharmaceutical Sciences, University of Sao Paulo, Av. Prof. Lineu Prestes, 580, Sao Paulo, SP 05508-000, Brazil)
,
Blennow Andreas
(Department of Plant and Environmental Sciences, University of Copenhagen, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg, Denmark)
,
Jespersen Lene
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958, Frederiksberg, Denmark)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
74
ページ:
11-20
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)