文献
J-GLOBAL ID:201802220805749029
整理番号:18A0152927
高速液体クロマトグラフィー/LC-MSを用いたコムギ蛋白質画分からの抽出フェノール類の抗アレルギー,酸化防止,降圧作用,血糖降下作用に関連したキャラクタリゼーション
Characterization of phenolic compounds extracted from wheat protein fractions using high-performance liquid chromatography/liquid chromatography mass spectrometry in relation to anti-allergenic, anti-oxidant, anti-hypertension, and anti-diabetic properties
著者 (9件):
GAMMOH Sana
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
,
ALU’DATT Muhammad H.
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
,
ALHAMAD Mohammad N.
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
,
RABABAH Taha
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
,
EREIFEJ Khalil
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
,
ALMAJWAL Ali
(King Saud Univ., Riyadh, SAU)
,
AMMARI Zaid A.
(Univ. Toledo Medical Center, OH, USA)
,
AL KHATEEB Wesam
(Yarmouk Univ., Irbid, JOR)
,
HUSSEIN Neveen M.
(Jordan Univ. Sci. and Technol., Irbid, JOR)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
9-12
ページ:
2383-2395
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)