文献
J-GLOBAL ID:201802220929072196
整理番号:18A1431084
白クローカー(Pennahia argentata)からの熱誘導ゲルのレオロジー特性に及ぼす腹筋部分内の内因性プロテアーゼの影響【JST・京大機械翻訳】
The effects of endogenous proteases within abdominal muscle parts on the rheological properties of thermally induced gels from white croaker (Pennahia argentata)
著者 (5件):
Ueki Nobuhiko
(Fish Protein Laboratory, Suzuhiro Kamaboko Honten Co., Ltd., Odawara, Kanagawa 250-0862, Japan)
,
Matsuoka Yoko
(Fish Protein Laboratory, Suzuhiro Kamaboko Honten Co., Ltd., Odawara, Kanagawa 250-0862, Japan)
,
Wan Jianrong
(Fish Protein Laboratory, Suzuhiro Kamaboko Honten Co., Ltd., Odawara, Kanagawa 250-0862, Japan)
,
Watabe Shugo
(Fish Protein Laboratory, Suzuhiro Kamaboko Honten Co., Ltd., Odawara, Kanagawa 250-0862, Japan)
,
Watabe Shugo
(School of Marine Biosciences, Kitasato University, Minami, Sagamihara, Kanagawa 252-0373, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
268
ページ:
498-503
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)