文献
J-GLOBAL ID:201802220977352810
整理番号:18A0752368
小麦セモリナ-パールミレットパスタの品質特性に及ぼす脱脂大豆粉,ニンジン粉末,マンゴー果皮粉末およびMoringa葉粉末の影響【JST・京大機械翻訳】
Influence of incorporating defatted soy flour, carrot powder, mango peel powder, and moringa leaves powder on quality characteristics of wheat semolina-pearl millet pasta
著者 (3件):
Jalgaonkar Kirti
(Division of Horticultural Crop Processing, ICAR-CIPHET, Abohar, Punjab 152116, India)
,
Jha Sunil K.
(Division of Food Science and Postharvest Technology, ICAR-IARI, New Delhi 110012, India)
,
Mahawar Manoj Kumar
(Division of Horticultural Crop Processing, ICAR-CIPHET, Abohar, Punjab 152116, India)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
42
号:
4
ページ:
e13575
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)