文献
J-GLOBAL ID:201802221681432551
整理番号:18A1244980
アミロペクチンの分子構造に基づく穀類澱粉からのアミロペクチンのin vitroアミラーゼ加水分解【JST・京大機械翻訳】
In vitro amylase hydrolysis of amylopectins from cereal starches based on molecular structure of amylopectins
著者 (1件):
Guo Li
(School of Food Sciences and Engineering, Qilu University of Technology, No. 3501, Daxue Rd., Changqing District, Jinan, Shandong Province, 250353, China)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
77
ページ:
238-247
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)