文献
J-GLOBAL ID:201802221805805172
整理番号:18A0816196
サフラン花のバイオ残渣からの総ポリフェノールと総アントシアニンの抽出速度論モデリング:抽出法の比較【JST・京大機械翻訳】
Extraction kinetic modelling of total polyphenols and total anthocyanins from saffron floral bio-residues: Comparison of extraction methods
著者 (2件):
Da Porto Carla
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, via Sondrio 2/A, 33100 Udine, Italy)
,
Natolino Andrea
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, via Sondrio 2/A, 33100 Udine, Italy)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
258
ページ:
137-143
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)