文献
J-GLOBAL ID:201802222281603515
整理番号:18A0816181
カブ葉の無塩発酵ピクルス,サンキのNMR-及びGC/MS-ベースのメタボロミクス特性化【JST・京大機械翻訳】
NMR- and GC/MS-based metabolomic characterization of sunki, an unsalted fermented pickle of turnip leaves
著者 (3件):
Tomita Satoru
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
,
Nakamura Toshihide
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
,
Okada Sanae
(Kiso Town Resource Institute, 2326-6 Fukushima, Kisomachi, Kiso, Nagano 397-8588, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
258
ページ:
25-34
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)