文献
J-GLOBAL ID:201802222399306374
整理番号:18A0757436
Saccharomyces cerevisiae由来液胞カチオンチャンネルTrpY1の調節のin vitro及びin vivo特性化【JST・京大機械翻訳】
In vitro and in vivo characterization of modulation of the vacuolar cation channel TRPY1 from Saccharomyces cerevisiae
著者 (4件):
Hamamoto Shin
(Department of Biomolecular Engineering, Graduate School of Engineering, Tohoku University, Sendai, Japan)
,
Mori Yasuo
(Department of Synthetic Chemistry and Biological Chemistry, Graduate School of Engineering, Kyoto University, Japan)
,
Yabe Isamu
(Department of Green and Sustainable Chemistry, Tokyo Denki University, Japan)
,
Uozumi Nobuyuki
(Department of Biomolecular Engineering, Graduate School of Engineering, Tohoku University, Sendai, Japan)
資料名:
FEBS Journal
(FEBS Journal)
巻:
285
号:
6
ページ:
1146-1161
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0206B
ISSN:
1742-464X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)