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J-GLOBAL ID:201802222556320854   整理番号:18A0466812

食品グレードCO_2~-α-シクロデキストリン複合体粉末を用いたカッテージチーズカードのシェルフライフを延長するための革新的アプローチ:予備的研究【Powered by NICT】

An innovative approach to extend the shelf life of cottage cheese curds using food grade CO2-α-cyclodextrin complex powder: A preliminary study
著者 (4件):
Ho Thao M.
(School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, Queensland, Australia)
Ho Thao M.
(Food Technology Department, An Giang University, An Giang, Vietnam)
Howes Tony
(School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Queensland, Australia)
Bhandari Bhesh R.
(School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, Queensland, Australia)

資料名:
Journal of Food Processing and Preservation  (Journal of Food Processing and Preservation)

巻: 42  号:ページ: ROMBUNNO.13514  発行年: 2018年 
JST資料番号: H0774A  ISSN: 0145-8892  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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