文献
J-GLOBAL ID:201802222642622267
整理番号:18A1483497
RIPP天然物の生合成におけるラジカルSAM酵素触媒修飾の構造を決定するためのガイドライン【JST・京大機械翻訳】
Guidelines for Determining the Structures of Radical SAM Enzyme-Catalyzed Modifications in the Biosynthesis of RiPP Natural Products
著者 (3件):
Bushin Leah B.
(Department of Chemistry, Princeton University, Princeton, NJ, United States)
,
Seyedsayamdost Mohammad R.
(Department of Chemistry, Princeton University, Princeton, NJ, United States)
,
Seyedsayamdost Mohammad R.
(Department of Molecular Biology, Princeton University, Princeton, NJ, United States)
資料名:
Methods in Enzymology
(Methods in Enzymology)
巻:
606
ページ:
439-460
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0576A
ISSN:
0076-6879
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)