文献
J-GLOBAL ID:201802224094852000
整理番号:18A1353997
紅茶はC.elegansにおける高張ストレス耐性を増加させる【JST・京大機械翻訳】
Black tea increases hypertonic stress resistance in C. elegans
著者 (8件):
Yuan Pei
(National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals, Hunan Agricultural University, Changsha, Hunan 410128, China. larkin-liu@163.com)
,
Pan Lian-yun
,
Xiong Li-gui
,
Tong Jie-wen
,
Li Juan
,
Huang Jian-an
,
Gong Yu-shun
,
Liu Zhong-hua
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
7
ページ:
3798-3806
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)