文献
J-GLOBAL ID:201802224130420719
整理番号:18A0840867
サメ肝臓油から調製したC_20-22多価不飽和脂肪酸濃縮物の貯蔵安定性に及ぼす海藻からの抗酸化化合物の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of antioxidant compounds from seaweeds on storage stability of C20-22 polyunsaturated fatty acid concentrate prepared from dogfish liver oil
著者 (2件):
Chakraborty Kajal
(Marine Biotechnology Division, Central Marine Fisheries Research Institute, Ernakulam North, P.B. No. 1603, Cochin 682018, Kerala, India)
,
Joseph Dexy
(Marine Biotechnology Division, Central Marine Fisheries Research Institute, Ernakulam North, P.B. No. 1603, Cochin 682018, Kerala, India)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
260
ページ:
135-144
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)