文献
J-GLOBAL ID:201802224344843500
整理番号:18A1190092
Siahmazgiチーズから分離したLactobacillus plantarum株の技術的性質【JST・京大機械翻訳】
Technological properties of Lactobacillus plantarum strains isolated from Siahmazgi cheese
著者 (3件):
Partovi Razieh
(Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Amol University of Special Modern Technologies, Amol, Iran)
,
Gandomi Hassan
(Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Tehran, Tehran, Iran)
,
Akhondzadeh Basti Afshin
(Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Tehran, Tehran, Iran)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
42
号:
6
ページ:
e13629
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)