文献
J-GLOBAL ID:201802224541792577
整理番号:18A0990381
加速貯蔵環境下でのベテル葉精油の有機的許容濃度によるトマトペーストのシェルフライフ延長【JST・京大機械翻訳】
Shelf Life Extension of Tomato Paste Through Organoleptically Acceptable Concentration of Betel Leaf Essential Oil Under Accelerated Storage Environment
著者 (1件):
Basak Suradeep
(Agricultural and Food Engineering Dept., Indian Inst. of Technology Kharagpur, Kharagpur, 721302, West Bengal, India)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
83
号:
5
ページ:
1396-1403
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)