文献
J-GLOBAL ID:201802225169386676
整理番号:18A1997648
前ばい焼処理はポンパキン種子油の熱的および動力学的特性に有意に影響する【JST・京大機械翻訳】
Pre-roasting treatments significantly impact thermal and kinetic characteristics of pumpkin seed oil
著者 (3件):
Aktas Nesimi
(Nevsehir Haci Bektas Veli University, Engineering Architecture Faculty, Food Engineering Department, 50300, Nevsehir, Turkey)
,
Uzlasir Tuerkan
(Nevsehir Haci Bektas Veli University, Engineering Architecture Faculty, Food Engineering Department, 50300, Nevsehir, Turkey)
,
Tuncil Yunus Emre
(Ordu University, Agricultural Faculty, Food Engineering Department, 52200, Ordu, Turkey)
資料名:
Thermochimica Acta
(Thermochimica Acta)
巻:
669
ページ:
109-115
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0350C
ISSN:
0040-6031
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)