文献
J-GLOBAL ID:201802225645339879
整理番号:18A1445740
凍結乾燥と恒温乾燥ヤクのフレーバー物質の比較研究【JST・京大機械翻訳】
Gas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis of Flavor Compounds of Freeze-Dried and Thermostatically Died Yak Meat
著者 (7件):
Zhao Juanhong
(中南林業科技大学食品科学与工程学院,湖南 長沙,410004)
,
Luo Zhang
(西藏農牧学院食品科学学院,西藏 林芝,860000)
,
Ma Meihu
(華中農業大学食品科学与技術学院,湖北 武漢,430070)
,
Gu Xuedong
(西藏農牧学院食品科学学院,西藏 林芝,860000)
,
Zhang Suhong
(中南林業科技大学食品科学与工程学院,湖南 長沙,410004)
,
Yang Lin
(西藏農牧学院食品科学学院,西藏 林芝,860000)
,
Sun Shuguo
(中南林業科技大学食品科学与工程学院,湖南 長沙,410004)
資料名:
Roulei Yanjiu
(Roulei Yanjiu)
巻:
32
号:
3
ページ:
40-45
発行年:
2018年
JST資料番号:
C3359A
ISSN:
1001-8123
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)