文献
J-GLOBAL ID:201802225667166916
整理番号:18A0936154
ウシ血清アルブミン-カフェー酸抱合体によるゼインナノ粒子におけるレスベラトロールの化学安定性と細胞抗酸化活性の改善【JST・京大機械翻訳】
Improved chemical stability and cellular antioxidant activity of resveratrol in zein nanoparticle with bovine serum albumin-caffeic acid conjugate
著者 (5件):
Fan Yuting
(College of Chemistry and Environmental Engineering, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China)
,
Liu Yuexiang
(College of Chemistry and Environmental Engineering, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China)
,
Gao Luyu
(College of Chemistry and Environmental Engineering, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China)
,
Zhang Yuzhu
(Western Regional Research Center, ARS, USDA, Albany, CA 94710, United States)
,
Yi Jiang
(College of Chemistry and Environmental Engineering, Shenzhen University, Shenzhen 518060, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
261
ページ:
283-291
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)