文献
J-GLOBAL ID:201802226851389871
整理番号:18A2159128
食品工業応用における新興生体高分子としての植物種子粘液【JST・京大機械翻訳】
Plant seed mucilage as emerging biopolymer in food industry applications
著者 (3件):
Soukoulis Christos
(Luxembourg Institute of Science and Technology, Environmental Research and Innovation, 5 avenue des Hauts-Fourneaux, L4362 Esch-sur-Alzette, Luxembourg)
,
Gaiani Claire
(Universite de Lorraine, LIBio, Laboratoire d’Ingenierie des Biomolecules, 2 av de la Foret de Haye, BP 20163, F-54505 Vandoeuvre les Nancy, France)
,
Hoffmann Lucien
(Luxembourg Institute of Science and Technology, Environmental Research and Innovation, 5 avenue des Hauts-Fourneaux, L4362 Esch-sur-Alzette, Luxembourg)
資料名:
Current Opinion in Food Science
(Current Opinion in Food Science)
巻:
22
ページ:
28-42
発行年:
2018年
JST資料番号:
W3014A
ISSN:
2214-7993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)