文献
J-GLOBAL ID:201802227349234719
整理番号:18A1308702
食品認証のためのケモメトリックスに結合したクロマトグラフ法の応用に関するレビュー【JST・京大機械翻訳】
A review on the application of chromatographic methods, coupled to chemometrics, for food authentication
著者 (6件):
Esteki M.
(Department of Chemistry, University of Zanjan, Zanjan, Iran)
,
Simal-Gandara J.
(Nutrition and Bromatology Group, Department of Analytical and Food Chemistry, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo, Ourense Campus, Ourense, Spain)
,
Shahsavari Z.
(Department of Chemistry, University of Zanjan, Zanjan, Iran)
,
Zandbaaf S.
(Department of Chemistry, University of Zanjan, Zanjan, Iran)
,
Dashtaki E.
(Department of Chemistry, University of Zanjan, Zanjan, Iran)
,
Vander Heyden Yvan
(Department of Analytical Chemistry, Applied Chemometrics and Molecular Modelling, Center for Pharmaceutical Research (CePhaR), Vrije Universiteit Brussel (VUB), Laarbeeklaan 103, B-1090, Brussels, Belgium)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
93
ページ:
165-182
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)