文献
J-GLOBAL ID:201802227665547113
整理番号:18A1612860
構造的な頭蓋顔面成分に対する食事の一貫性の影響:顎関節/下顎関節軟骨,歯槽骨および歯周靭帯 実験的in vivo研究における系統的レビューとメタ分析【JST・京大機械翻訳】
The impact of dietary consistency on structural craniofacial components: Temporomandibular joint/condyle, condylar cartilage, alveolar bone and periodontal ligament. A systematic review and meta-analysis in experimental in vivo research
著者 (3件):
Scheidegger Rolf
(Clinic of Orthodontics and Paediatric Dentistry, Center of Dental Medicine, University of Zurich, Plattenstrasse 11, CH-8032 Zurich, Switzerland)
,
Koletsi Despina
(Clinic of Orthodontics and Paediatric Dentistry, Center of Dental Medicine, University of Zurich, Plattenstrasse 11, CH-8032 Zurich, Switzerland)
,
Eliades Theodore
(Clinic of Orthodontics and Paediatric Dentistry, Center of Dental Medicine, University of Zurich, Plattenstrasse 11, CH-8032 Zurich, Switzerland)
資料名:
Archives of Oral Biology
(Archives of Oral Biology)
巻:
94
ページ:
33-47
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0649B
ISSN:
0003-9969
CODEN:
AOBIA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)