文献
J-GLOBAL ID:201802227861510576
整理番号:18A1869655
食品科学における病原性細菌のための従来型および新興検出技術:レビュー【JST・京大機械翻訳】
Conventional and emerging detection techniques for pathogenic bacteria in food science: A review
著者 (4件):
Hameed Saima
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou, 310058, PR China)
,
Xie Lijuan
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou, 310058, PR China)
,
Ying Yibin
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou, 310058, PR China)
,
Ying Yibin
(Zhejiang A&F University, Hangzhou, Zhejiang, 311300, China)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
81
ページ:
61-73
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)