文献
J-GLOBAL ID:201802228061509172
整理番号:18A1036973
チーズ生産の環境影響:南ヨーロッパにおける小規模工場の事例研究とカーボンフットプリントの世界的概観【JST・京大機械翻訳】
Environmental impact of cheese production: A case study of a small-scale factory in southern Europe and global overview of carbon footprint
著者 (4件):
Canellada Fernando
(Department of Chemical and Environmental Engineering, University of Oviedo, C/Julian Claveria s/n, 33071 Oviedo, Spain)
,
Laca Amanda
(Department of Chemical and Environmental Engineering, University of Oviedo, C/Julian Claveria s/n, 33071 Oviedo, Spain)
,
Laca Adriana
(Department of Chemical and Environmental Engineering, University of Oviedo, C/Julian Claveria s/n, 33071 Oviedo, Spain)
,
Diaz Mario
(Department of Chemical and Environmental Engineering, University of Oviedo, C/Julian Claveria s/n, 33071 Oviedo, Spain)
資料名:
Science of the Total Environment
(Science of the Total Environment)
巻:
635
ページ:
167-177
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0501B
ISSN:
0048-9697
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)