文献
J-GLOBAL ID:201802229016611279
整理番号:18A1360503
機能性食品における活性成分のマイクロカプセル化:研究段階から市販食品製品へ【JST・京大機械翻訳】
Microencapsulation of active ingredients in functional foods: From research stage to commercial food products
著者 (3件):
Ye Qianyu
(Department of Chemical Engineering, Monash University, Clayton Campus, Victoria 3800, Australia)
,
Georges Nicolas
(School of Chemistry, Monash University, Clayton Campus, Victoria 3800, Australia)
,
Selomulya Cordelia
(Department of Chemical Engineering, Monash University, Clayton Campus, Victoria 3800, Australia)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
78
ページ:
167-179
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)