文献
J-GLOBAL ID:201802229276339618
整理番号:18A1803215
食品の消費者の環境持続性判断を改善する方法【JST・京大機械翻訳】
How to improve consumers’ environmental sustainability judgements of foods
著者 (3件):
Lazzarini Gianna A.
(ETH Zurich, Institute for Environmental Decisions, Consumer Behavior, Zurich, Switzerland)
,
Visschers Vivianne H.M.
(School of Applied Psychology, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland, Olten, Switzerland)
,
Siegrist Michael
(ETH Zurich, Institute for Environmental Decisions, Consumer Behavior, Zurich, Switzerland)
資料名:
Journal of Cleaner Production
(Journal of Cleaner Production)
巻:
198
ページ:
564-574
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0750A
ISSN:
0959-6526
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)