文献
J-GLOBAL ID:201802229996911752
整理番号:18A0612352
短報:難消化性炭水化物へのラクトースを重合への迅速な実験室的方法の開発【Powered by NICT】
Short communication: Development of a rapid laboratory method to polymerize lactose to nondigestible carbohydrates
著者 (2件):
Kuechel A.F.
(Department of Food Science and Nutrition, University of Minnesota, 1334 Eckles Ave., St. Paul 55108)
,
Schoenfuss T.C.
(Department of Food Science and Nutrition, University of Minnesota, 1334 Eckles Ave., St. Paul 55108)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
101
号:
4
ページ:
2862-2866
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)