文献
J-GLOBAL ID:201802230180820276
整理番号:18A1516680
酪農粉末の水蒸気ジェット造粒プロセスにおける乾燥段階の影響【JST・京大機械翻訳】
Influence of the drying step in the steam-jet granulation process of dairy powders
著者 (7件):
Person Mathieu
(STLO, UMR1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35042, Rennes, France)
,
Person Mathieu
(IATE, UMR1208, INRA, Montpellier SupAgro, Universite Montpellier 2, CIRAD, 34060, Montpellier, France)
,
Cuq Bernard
(IATE, UMR1208, INRA, Montpellier SupAgro, Universite Montpellier 2, CIRAD, 34060, Montpellier, France)
,
Duri Agnes
(IATE, UMR1208, INRA, Montpellier SupAgro, Universite Montpellier 2, CIRAD, 34060, Montpellier, France)
,
Le Floch-Fouere Cecile
(STLO, UMR1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35042, Rennes, France)
,
Schuck Pierre
(STLO, UMR1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35042, Rennes, France)
,
Jeantet Romain
(STLO, UMR1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35042, Rennes, France)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
239
ページ:
33-39
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)