文献
J-GLOBAL ID:201802230434618773
整理番号:18A0537267
ヒストグラム色特徴を用いたニワトリ肉鮮度同定【Powered by NICT】
Chicken meat freshness identification using the histogram color feature
著者 (4件):
Asmara Rosa Andrie
(Malang State Polytechnic Information Technology Department, Malang, Indonesia)
,
Rahutomo Faisal
(Malang State Polytechnic Information Technology Department, Malang, Indonesia)
,
Hasanah Qonitatul
(Malang State Polytechnic Information Technology Department, Malang, Indonesia)
,
Rahmad Cahya
(Malang State Polytechnic Information Technology Department, Malang, Indonesia)
資料名:
IEEE Conference Proceedings
(IEEE Conference Proceedings)
巻:
2017
号:
SIET
ページ:
57-61
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2441A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)