文献
J-GLOBAL ID:201802230504237104
整理番号:18A0247965
Emulsifying Properties of Natural Extracts from Panax ginseng L.
著者 (7件):
RALLA Theo
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
HERZ Eva
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
SALMINEN Hanna
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
EDELMANN Matthias
(Technical Univ. Munich, Freising, DEU)
,
DAWID Corinna
(Technical Univ. Munich, Freising, DEU)
,
HOFMANN Thomas
(Technical Univ. Munich, Freising, DEU)
,
WEISS Jochen
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
資料名:
Food Biophysics
(Food Biophysics)
巻:
12
号:
4
ページ:
479-490
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
A1021A
ISSN:
1557-1858
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)