文献
J-GLOBAL ID:201802230624360799
整理番号:18A0607181
食品包装のための市販ブリキの化学的および形態学的特性化【Powered by NICT】
Chemical and morphological characterization of commercial tinplate for food packaging
著者 (4件):
Cova Caiazzo Fabio
(EPFL, Ecole Polytechnique Federale de Lausanne, Institute of Materials, CH-1015, Lausanne, Switzerland)
,
Brambilla Laura
(HE-ARC, Haute Ecole Arc, Conservation-restauration, CH-2000, Neuchatel, Switzerland)
,
Montanari Angela
(SSICA, Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari, I-43121, Parma, Italy)
,
Mischler Stefano
(EPFL, Ecole Polytechnique Federale de Lausanne, Institute of Materials, CH-1015, Lausanne, Switzerland)
資料名:
Surface and Interface Analysis
(Surface and Interface Analysis)
巻:
50
号:
4
ページ:
430-440
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0709A
ISSN:
0142-2421
CODEN:
SIANDQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)