文献
J-GLOBAL ID:201802230665439146
整理番号:18A0623572
Rosa laevigataの果実からのセレン含有多糖類の神経保護および抗酸化プロファイル【Powered by NICT】
The neuroprotective and antioxidant profiles of selenium-containing polysaccharides from the fruit of Rosa laevigata
著者 (10件):
Liu Xuegui
(Institute of Functional Molecules, College of Pharmaceutical and Biotechnology Engineering, Shenyang University of Chemical Technology, Shenyang 110142, People’s Republic of China. gpy1981@163.com)
,
Gao Yixing
,
Li Danqi
,
Liu Changfeng
,
Jin Mei
,
Bian Jun
,
Lv Mengchao
,
Sun Yuqiu
,
Zhang Lixin
,
Gao Pinyi
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
3
ページ:
1800-1808
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)