文献
J-GLOBAL ID:201802231093964286
整理番号:18A1767801
卵ホスビチン及びそのホスホペプチドの物理化学的及び生物学的活性に及ぼす多重凍結融解処理の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of multiple freeze-thaw treatments on physicochemical and biological activities of egg phosvitin and its phosphopeptides
著者 (6件):
Li Mei
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, PR China. duanxiang402@163.com)
,
Li Xiang
,
Li Jing
,
Lu Mei
,
Liu Xuebo
,
Duan Xiang
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
9
ページ:
4602-4610
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)