文献
J-GLOBAL ID:201802231220668024
整理番号:18A0606929
ルチンを負荷したでんぷんナノ球の調製【Powered by NICT】
Preparation of Rutin-Loaded Starch Nanospheres
著者 (3件):
Li Sai
(Carbohydrate Lab, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong, 510640, China)
,
Gu Feng
(Carbohydrate Lab, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong, 510640, China)
,
Gao Qunyu
(Carbohydrate Lab, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong, 510640, China)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
70
号:
3-4
ページ:
ROMBUNNO.201700116
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)