文献
J-GLOBAL ID:201802231596565872
整理番号:18A1728291
貯蔵中の蛋白質分解とプロテアーゼ活性の動力学に及ぼす異なる比率でのアルファルファによるレッドクローバ混合の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of mixing red clover with alfalfa at different ratios on dynamics of proteolysis and protease activities during ensiling
著者 (6件):
Li Xujiao
(Institute of Grassland Science, China Agricultural University, Beijing, China, 100193)
,
Tian Jipeng
(Institute of Livestock Science, Jiangsu Academy of Agricultural Science, Nanjing, China 210014)
,
Zhang Qing
(College of Forestry and Landscape Architecture, South China Agricultural University, Guangzhou, China 510642)
,
Jiang Yun
(Department of Animal Sciences, University of Florida, Gainesville 32611)
,
Wu Zhe
(Institute of Grassland Science, China Agricultural University, Beijing, China, 100193)
,
Yu Zhu
(Institute of Grassland Science, China Agricultural University, Beijing, China, 100193)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
101
号:
10
ページ:
8954-8964
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)