文献
J-GLOBAL ID:201802231860947986
整理番号:18A0711879
シーバス切身をバイオ保存する新しい方法【JST・京大機械翻訳】
A new method to bio-preserve sea bass fillets
著者 (3件):
Angiolillo L.
(Department of Agricultural Sciences, Food and Environment, University of Foggia, Via Napoli, 25, 71121 Foggia, Italy)
,
Conte A.
(Department of Agricultural Sciences, Food and Environment, University of Foggia, Via Napoli, 25, 71121 Foggia, Italy)
,
Del Nobile M.A.
(Department of Agricultural Sciences, Food and Environment, University of Foggia, Via Napoli, 25, 71121 Foggia, Italy)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
271
ページ:
60-66
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)