文献
J-GLOBAL ID:201802231965934532
整理番号:18A0928494
1型糖尿病被験者においてインスリングラルギンと比較して脂質酸化,代謝柔軟性,熱発生およびケトン体を増加させる基底インスリンペグリスプロ【JST・京大機械翻訳】
Basal insulin peglispro increases lipid oxidation, metabolic flexibility, thermogenesis and ketone bodies compared to insulin glargine in subjects with type 1 diabetes mellitus
著者 (7件):
Porksen Niels K.
(Formerly of Eli Lilly and Company, Indianapolis, Indiana)
,
Linnebjerg Helle
(Eli Lilly and Company, Indianapolis, Indiana)
,
Lam Eric Chen Quin
(Formerly of Lilly-NUS Centre for Clinical Pharmacology, Singapore, Singapore)
,
Garhyan Parag
(Eli Lilly and Company, Indianapolis, Indiana)
,
Pachori Alok
(Translational Research Institute for Metabolism and Diabetes, Orlando, Florida)
,
Pratley Richard E.
(Translational Research Institute for Metabolism and Diabetes, Orlando, Florida)
,
Smith Steven R.
(Translational Research Institute for Metabolism and Diabetes, Orlando, Florida)
資料名:
Diabetes Obesity & Metabolism
(Diabetes Obesity & Metabolism)
巻:
20
号:
5
ページ:
1193-1201
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2549A
ISSN:
1462-8902
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)