文献
J-GLOBAL ID:201802232019726636
整理番号:18A1307108
炭酸カルシウム微粒子内へのβ-ラクトグロブリンのカプセル化とそれに続く蛋白質微粒子のin situ作製【JST・京大機械翻訳】
Encapsulation of β-lactoglobulin within calcium carbonate microparticles and subsequent in situ fabrication of protein microparticles
著者 (4件):
Madadlou Ashkan
(STLO, UMR 1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35000 Rennes, France)
,
Floury Juliane
(STLO, UMR 1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35000 Rennes, France)
,
Pezennec Stephane
(STLO, UMR 1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35000 Rennes, France)
,
Dupont Didier
(STLO, UMR 1253, INRA, Agrocampus Ouest, 35000 Rennes, France)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
84
ページ:
38-46
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)