文献
J-GLOBAL ID:201802233026767346
整理番号:18A1350408
食品生産システムにおけるサルモネラ属の分子ベース同定と検出:現在の展望【JST・京大機械翻訳】
Molecular-based identification and detection of Salmonella in food production systems: current perspectives
著者 (4件):
Ricke S.C.
(Department of Food Science, Center for Food Safety, University of Arkansas, Fayetteville, AR, USA)
,
Kim S.A.
(Department of Food Science, Center for Food Safety, University of Arkansas, Fayetteville, AR, USA)
,
Shi Z.
(Department of Food Science, Center for Food Safety, University of Arkansas, Fayetteville, AR, USA)
,
Park S.H.
(Department of Food Science, Center for Food Safety, University of Arkansas, Fayetteville, AR, USA)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
125
号:
2
ページ:
313-327
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)