文献
J-GLOBAL ID:201802234994833950
整理番号:18A0022192
水分活性及び高温での低水分食品のための収着の正味等量吸着熱を決定するための新しい方法【Powered by NICT】
A new method to determine the water activity and the net isosteric heats of sorption for low moisture foods at elevated temperatures
著者 (4件):
Tadapaneni Ravi Kiran
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, P.O. Box 646120, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
Yang Ren
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, P.O. Box 646120, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
Carter Brady
(METER Group, Inc., 2365 NE Hopkins Court, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
Tang Juming
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, P.O. Box 646120, Pullman, WA 99164-6120, USA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
102
ページ:
203-212
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)