文献
J-GLOBAL ID:201802235388066355
整理番号:18A0855118
食事性EPAとDHAの相対レベルは胃酸化と必須脂肪酸取り込みに影響する【JST・京大機械翻訳】
Relative levels of dietary EPA and DHA impact gastric oxidation and essential fatty acid uptake
著者 (5件):
Dasilva Gabriel
(Instituto de Investigaciones Marinas, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (IIM-CSIC), E-36208 Vigo, Spain)
,
Dasilva Gabriel
(Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Bromatology and Research Institute for Food Analysis (I.I.A.A.), University of Santiago de Compostela, E-15782, Spain)
,
Boller Matthew
(Department of Nutritional Sciences and Rutgers Center for Lipid Research, Rutgers University, New Brunswick, NJ, USA)
,
Medina Isabel
(Instituto de Investigaciones Marinas, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (IIM-CSIC), E-36208 Vigo, Spain)
,
Storch Judith
(Department of Nutritional Sciences and Rutgers Center for Lipid Research, Rutgers University, New Brunswick, NJ, USA)
資料名:
Journal of Nutritional Biochemistry
(Journal of Nutritional Biochemistry)
巻:
55
ページ:
68-75
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0597B
ISSN:
0955-2863
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)