文献
J-GLOBAL ID:201802235578983432
整理番号:18A0840864
押出粉はバッターピックアップ,塗工クリスプネス及び芳香プロファイルを改善する【JST・京大機械翻訳】
Extruded flour improves batter pick-up, coating crispness and aroma profile
著者 (6件):
Roman Laura
(Food Technology Area, College of Agricultural Engineering, University of Valladolid, 34004 Palencia, Spain)
,
Pico Joana
(I.U.Cinquima, Analytical Chemistry Group, University of Valladolid, Valladolid, Spain)
,
Antolin Beatriz
(I.U.Cinquima, Analytical Chemistry Group, University of Valladolid, Valladolid, Spain)
,
Martinez Mario M.
(School of Engineering, University of Guelph, Guelph, ON N1G 2W1, Canada)
,
Martinez Mario M.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, ON N1G 2W1, Canada)
,
Gomez Manuel
(Food Technology Area, College of Agricultural Engineering, University of Valladolid, 34004 Palencia, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
260
ページ:
106-114
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)