文献
J-GLOBAL ID:201802235684299383
整理番号:18A0937724
X線CTによる凍結糖溶液のアニーリング中のガラス状態緩和の観察【JST・京大機械翻訳】
Observation of glassy state relaxation during annealing of frozen sugar solutions by X-ray computed tomography
著者 (5件):
Nakagawa Kyuya
(Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Japan)
,
Tamiya Shinri
(Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Japan)
,
Do Gabsoo
(College of Bioresource Science, Nihon University, Japan)
,
Kono Shinji
(Research and Development Center, Mayekawa MFG. Co., Ltd., Japan)
,
Ochiai Takaaki
(Research and Development Headquarters, Asahi Group Foods Ltd., Japan)
資料名:
European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics
(European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics)
巻:
127
ページ:
279-287
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0129B
ISSN:
0939-6411
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)