文献
J-GLOBAL ID:201802236491312383
整理番号:18A1346122
ナイルティラピア(Oreochromis niloticus)の筋肉におけるシリドロスペルモプシン濃度に及ぼす調理(ミクロワビング及びブロイル)の影響及び分解産物の特性化【JST・京大機械翻訳】
Influence of Cooking (Microwaving and Broiling) on Cylindrospermopsin Concentration in Muscle of Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and Characterization of Decomposition Products
著者 (5件):
Prieto Ana I.
(Area of Toxicology, Faculty of Pharmacy, University of Sevilla, C/Profesor Garcia Gonzalez 2, 41012 Sevilla, Spain)
,
Guzman-Guillen Remedios
(Area of Toxicology, Faculty of Pharmacy, University of Sevilla, C/Profesor Garcia Gonzalez 2, 41012 Sevilla, Spain)
,
Valderrama-Fernandez Rocio
(Mass spectrometry Facility, Centro de Investigacion Tecnologica e Investigacion (CITIUS), University of Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Jos Angeles
(Area of Toxicology, Faculty of Pharmacy, University of Sevilla, C/Profesor Garcia Gonzalez 2, 41012 Sevilla, Spain)
,
Camean Ana M.
(Area of Toxicology, Faculty of Pharmacy, University of Sevilla, C/Profesor Garcia Gonzalez 2, 41012 Sevilla, Spain)
資料名:
Toxins (Web)
(Toxins (Web))
巻:
9
号:
6
ページ:
177
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7286A
ISSN:
2072-6651
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)