文献
J-GLOBAL ID:201802236935853878
整理番号:18A2082312
Ketchup生産のための原料としてのトマトpomac粉粉末【JST・京大機械翻訳】
Tomato pomace powder as a raw material for ketchup production
著者 (6件):
Belovic Miona
(University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
Torbica Aleksandra
(University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
Pajic Lijakovic Ivana
(University of Belgrade, Faculty of Technology and Metallurgy, 11120 Belgrade, Serbia)
,
Tomic Jelena
(University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
Loncarevic Ivana
(University of Novi Sad, Faculty of Technology, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
Petrovic Jovana
(University of Novi Sad, Faculty of Technology, 21000 Novi Sad, Serbia)
資料名:
Food Bioscience
(Food Bioscience)
巻:
26
ページ:
193-199
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2935A
ISSN:
2212-4292
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)