文献
J-GLOBAL ID:201802237404900507
整理番号:18A1189428
ケーキ柔軟性に及ぼす画像解析により特性化されたクラム細胞構造の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of crumb cellular structure characterized by image analysis on cake softness
著者 (9件):
Dewaest Marine
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Dewaest Marine
(Mondelez International, 91400 Saclay, France)
,
Villemejane Cindy
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Berland Sophie
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Neron Stephane
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Neron Stephane
(Cnam, 75002 Paris, France)
,
Clement Jerome
(Mondelez International, 91400 Saclay, France)
,
Verel Aliette
(Mondelez International, 91400 Saclay, France)
,
Michon Camille
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
49
号:
3
ページ:
328-338
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)