文献
J-GLOBAL ID:201802238493397171
整理番号:18A1308699
スモーク魚中の多環芳香族炭化水素(PAH)含有量に及ぼす洗浄の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of washing on the polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) contents in smoked fish
著者 (2件):
Mahugija John A.M.
(Chemistry Department, University of Dar es Salaam, P.O. Box 35061, Dar es Salaam, Tanzania)
,
Njale Emmanuel
(Mwalimu Julius K Nyerere University of Agriculture and Technology, P.O. Box 976, Musoma, Tanzania)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
93
ページ:
139-143
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)