文献
J-GLOBAL ID:201802238884818207
整理番号:18A0310897
ゴマサバ(Scomber australasicus)とマサバ(Scomber japonicus)の筋肉の破断強度と化学成分の季節変動
Seasonal variation of breaking strength and chemical composition in the muscles of Spotted Mackerel Scomber australasicus and Pacific Mackerel Scomber japonicus
著者 (6件):
HASHIMOTO Kanako
(Chiba Prefectural Fisheries Res. Center, JPN)
,
HASHIMOTO Kanako
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., JPN)
,
KOBAYASHI Shozo
(Chiba Prefectural Fisheries Res. Center, JPN)
,
YAMASHITA Michiaki
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., JPN)
,
YAMASHITA Michiaki
(National Fisheries Univ., JPN)
,
YAMASHITA Michiaki
(National Res. Inst. of Fisheries Sci., JPN)
資料名:
日本水産学会大会講演要旨集
(Program and Abstracts. Japanese Society of Fisheries Science Meeting)
巻:
2017 (CD-ROM)
号:
創立85周年記念国際シンポジウム
ページ:
ROMBUNNO.SO10-20
発行年:
2017年
JST資料番号:
L1859A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)