文献
J-GLOBAL ID:201802239946427172
整理番号:18A1431033
トマト果皮から抽出したカロチノイドの安定性と水溶解性を改善するためのエレクトロスピニングによるナノカプセル化【JST・京大機械翻訳】
Nanoencapsulation by electrospinning to improve stability and water solubility of carotenoids extracted from tomato peels
著者 (2件):
Inanc Horuz Tugba
(Gaziantep University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 27310 Gaziantep, Turkey)
,
Belibagli K. Buelent
(Gaziantep University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 27310 Gaziantep, Turkey)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
268
ページ:
86-93
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)