文献
J-GLOBAL ID:201802240340837239
整理番号:18A1041593
オレンジジュース粒子の微細構造とサイズの変化に関連したフィトエンとフィトフルエンのバイオアクセシビリティに及ぼす熱処理の影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of thermal treatments on the bioaccessibility of phytoene and phytofluene in relation to changes in the microstructure and size of orange juice particles
著者 (5件):
Mapelli-Brahm Paula
(Food Colour & Quality Lab., Area of Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, 41012 Seville, Spain)
,
Stinco Carla M.
(Food Colour & Quality Lab., Area of Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, 41012 Seville, Spain)
,
Rodrigo Maria J.
(Food Biotechnology Department, Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC), 46980 Valencia, Spain)
,
Zacarias Lorenzo
(Food Biotechnology Department, Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC), 46980 Valencia, Spain)
,
Melendez-Martinez Antonio J.
(Food Colour & Quality Lab., Area of Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, 41012 Seville, Spain)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
46
ページ:
38-47
発行年:
2018年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)